Шефът на Туитър Илон Мъск потвърди, че платформата вече не

...
Шефът на Туитър Илон Мъск потвърди, че платформата вече не
Коментари Харесай

Илон Мъск потвърди, че “Туитър“ няма да фалира скоро

Шефът на " Туитър " Илон Мъск удостовери, че платформата към този момент не се движи в " скоростната лента към банкрут ", съобщи ДПА.
Прочетете още
Има доста неща, които би трябвало да бъдат направени, " само че като цяло наподобява се движим в добра посока ", сподели предприемачът.

През уикенда Мъск взе участие в подкаста " All-In " и увери, че компанията няма да банкрутира скоро.

Управляваме разноските рационално, тъй че компанията към този момент не се движи в скоростната лента към банкрут. Беше много диво пътешестване. Имаше върхове и спадове, по този начин да се каже, само че като цяло наподобява се движим в добра посока, означи той за слушателите.

След присъединяване си той туитна въпреки всичко, че обществена мрежа към момента не е в сигурност и остават доста неща, които би трябвало да бъдат свършени.

Той означи, че с времето грешките му ще намалеят, като първоначално са били доста, защото той е бил нов в компанията.

Милиардерът за първи път предизвести за заплахата " Туитър " да банкрутира броени седмици, откакто пое ръководството на платформата, съобщиу Българска телеграфна агенция.

Мъск купи " Туитър " за към 44 милиарда $ в края на октомври, след което стартира фрапантни промени в платформата и се концентрира върху свободата на словото. Скоро по-късно компанията загуби близо половината от 100-те си най-големи рекламодатели, което мощно понижи приходите й.

Оттогава предприемачът се пробва да генерира доходи за обществената медия, в това число налагайки абонаментна такса от 8 $ месечно (11 $ за потребителите на айФон) за притежателите на профили с така наречен сини значки.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР