Българският национал Илия Груев коментира първия си гол в Англия.

...
Българският национал Илия Груев коментира първия си гол в Англия.
Коментари Харесай

Илия Груев: Хубаво е да вкараш в толкова важен мач, нямаме търпение да играем на “Уембли“

Българският национал Илия Груев разяснява първия си гол в Англия. Халфът откри резултата в седмата минута на реванша от полуфиналната фаза на плейофите в Чемпиъншип, а след това неговият Лийдс разруши Норич с 4:0 и си обезпечи място на финала. Груев доста добре видя, че вратарят на гостите чака центриране и се нарежда по-близо до далечната греда, след което доста хитро българинът реши да стреля от към 30 метра, отравяйки топката в близкия ъгъл. Гън не съумя да се намеси, а Груев отпразнува първото си попадение с екипа на йоркширци.
Прочетете още
“Моят гол беше при започване на мача. Знаех, че вратарят очакваше друго, тъй че си помислих, че ще опитам да изстрелвам и топката влезе във вратата. Това беше първият ми гол за Лийдс. Хубаво е да вкараш в толкоз значим мач. Всеки можеше да чуе атмосферата. Нямаме самообладание да отидем на “Уембли ”.

Беше доста значимо да създадем такова показване на полуфинала. Сега, несъмнено, сме по-уверени, тъй като последната седмица не беше лесна за нас. Показахме темперамент в този значим миг, показахме и качествата си ”, съобщи Груев.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР