Lidl е безспорен лидер в категорията Търговски вериги и центрове“

...
Lidl е безспорен лидер в категорията Търговски вериги и центрове“
Коментари Харесай

Lidl e любимата търговска верига на българите

Lidl е неоспорим водач в категорията „ Търговски вериги и центрове “ в България. Това демонстрира без значение изследване на потребителския сегмент на българския пазар, проведено  през април с присъединяване на 1557 мъже и дами, ползващи интернет. То се организира по самодейност на международната организация Superbrands и откроява 20-те най-силни марки у нас. Lidl влиза и в челната шесторка на обичаните за българите марки.
Прочетете още
Освен смарт ритейлърът, в първата шестица влизат още марки като Гугъл, YouTube, обществените мрежи Фейсбук и Instagram и Adidas.

Водещата позиция в сходни самостоятелни изследвания е извънредно високо самопризнание, тъй като оценката се базира на мнението на потребителите.   

За Lidl това значи и одобряване на сполучливия бизнес модел на компанията, в основата на който са продуктите лична марка.  В България веригата предлага най-богат подбор от артикули лична марка, измежду които са Pikok, Dulano и Baroni за салами, млечни артикули Milbona и Pilos, както и обичайни български усети от  „ Родна стряха “. При нехранителните артикули изключително желани от потребителите са качественият текстил за цялото семейство под марките Lupilu, Esmara, Livergy, Pepperts, принадлежности за домашния занаятчия Parkside, почистващи препарати за дома W5, козметика Cien и други

„ Благодарни сме за високото доверие, което получаваме всеки ден от нашите клиенти и за което ние не стопираме да работим. Собствените марки ни разрешават да направляваме целия развой по производството – от рецептата и суровините до представянето на продуктите в магазина. Освен високото качество, личните марки ни разрешават също да предоставяме на нашите консуматори и обективна цена. Успехът в налагането на марката е и с помощта на работодателските практики, които ни нареждат като топ шеф, виновен корпоративен жител и желан бизнес сътрудник. Радостни сме, че  цялостното ни наличие на пазара се прави оценка толкоз високо от разнообразни вероятности ”, означи Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България. 

Резултатите в класацията „ Тop 20 най-силни марки в страната “ обрисуват и забавни трендове в желанията на потребителите. Така да вземем за пример, 77% от интервюираните споделят, че марката има огромно значение при техния избор за покупка. Става ясно още, че е мощно желанието на българите към марки, които приоритизират потребностите им, като 67% натъртват на този аспект, изключително хората в сегмента на 18 - 35 година Освен това, 54% от потребителите обмислят деликатно страната на генезис на даден артикул при взимане на решения за покупка, се споделя още в изследването.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР