Шефът на руския Генерален щаб Валерий Герасимов (на сниммката) вероятно

...
Шефът на руския Генерален щаб Валерий Герасимов (на сниммката) вероятно
Коментари Харесай

Шефът на руския Генщаб е арестуван?

" Шефът на съветския Генерален щаб Валерий Герасимов (на сниммката) евентуално е задържан ", написа в. " Ню Йорк дейли бийст ".

По данни на американската медия третият по значителност пълководец на въоръжените сили на страната (след президента и висшия главнокомандващ Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и министъра на защитата Сергей Шойгу) не се е появявал в медийното пространство от събота, когато притежателят на частната войска " Вагнер " подвигна протеста си.

" Последната обява в уеб страницата на Министерството на защитата на Русия, в която се загатва името на Валерий Герасимов, е от 9 юни ", добави изданието от Съединени американски щати.

" Защото генералът не се е появявал дълго време, доста е евентуално той да е бил задържан по отношение на протеста на ", изрази своето съмнение медията.

Както към този момент екипът на писа, след метежа на в медийното пространство появиха изказвания за ареста на главнокомандващия Въздушно-космическите сили на Русия военачалник Сергей Суровикин. Според изявленията задържането и вкарването му в московския следствен арест " Лефортово " е било осъществено по съмнения, че е знаел за подготвяния от бунт, само че не е докладвал за него и даже съдействал на бунтовниците.

Днес от Кремъл обявиха, че не знаят нищо за ориста на генерала.

" Сергей Суровикин не е в " Лефортово ". Във и към постройката няма засилено наличие на военни и служители на реда, каквато е практиката, когато там е въдворен задържан с висок сан ", това написа основаното в Нидерландия издание The Moscow Times.

" Лефортово " се намира в центъра на съветската столица. Сградата е била издигната през 1881 година и употребена като затвор за военни. След идването на комунистите на власт (1917 г.) постройката е била превърната в следствен арест. Там са обитавали руските писатели-дисиденти Александър Солженицин и Владимир Буковский.

В Лефортово са били въдворени и главният политически конкурент на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През -, и някогашният сътрудник на Главното разследващо ръководство на Русия Сергей Скрипал, токсичен преди няколко години в Англия с препарата " Новичок ", сподели информация на. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР