Шефът на районното управление в Бяла Слатина Деян Николовски катастрофира

...
Шефът на районното управление в Бяла Слатина Деян Николовски катастрофира
Коментари Харесай

Само в BulNews: Шефът на полицията в Бяла Слатина помете „Ауди“ с патрулка, искат да го линчуват /снимки/

Шефът на районното ръководство в Бяла Слатина Деян Николовски катастрофира със длъжностен полицейски автомобил, научи извънредно организация BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути в ромската махала на градчето, на кръстовището сред улиците „ Родопи “ и „ Бачо Киро “. По първична информация полицейската „ Опел Астра “, ръководена от висшестоящия еднообразен, е блъснала „ Ауди А4 “. След това цивилната кола се е забила в табло на електроразпределително сдружение.
Според очевидци на жестокия удар, виновност за произшествието има служителят на реда. 
За благополучие при случая няма потърпевши хора. Цивилната кола е карана от младо момче, което пътувало единствено и се е разминало единствено с нерешителност от удара. Николовски също не е ранен. 
След случая се стигна до напрежение в ромската махала в Бяла Слатина. Насъбрали са се доста хора, които желаят да линчуват полицейския началник. В региона към този момент гъмжи и от униформени, които пазят началника си от развилнялата се навалица. 
По неофициална информация, това не е първият сходен случай с присъединяване на Деян Николовски. В началото на тази година той блъснал други две коли, още веднъж със длъжностен автомобил. Тогава той споделил, че гонил нарушители и ги блъснал, с цел да ги спре. Реално обаче той към този момент е унищожил два автомобила на Министерство на вътрешните работи и в града с подигравка се разяснява, че началникът се прави на шериф на гърба на страната и данъкоплатеца. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР