Шефът на Райънеър“ Майкъл О’Лиъри заяви за Би Би Си,

...
Шефът на Райънеър“ Майкъл О’Лиъри заяви за Би Би Си,
Коментари Харесай

Райънеър очакват успех по време на рецесия


Шефът на „ Райънеър “ Майкъл О’Лиъри съобщи за Би Би Си, че самолетната компания ще се развива още по-успешно при положение на криза, предава БНР.

Майкъл О’Лиъри сподели, че хората ще не престават да летят и по време на криза, само че ще избират нискобюджетни компании като „ Райънеър “.

Въздушният транспортьор оповести, че зимният му график с полети от и до Англия е най-натоварения му до в този момент.

Майкъл О’Лиъри уточни, че това се дължи на обстоятелството, че съперници като „ Бритиш еъруейз “ са лимитирали полетите си.

Той добави, че рецесията буди терзания измежду пасажерите и че високата инфлация носи опасности, само че предсказа, че „ Райънеър “ ще се развива доста мощно и сполучливо тази зима.

Централната британска банка предвижда, че английската стопанска система ще изпадне в криза по-късно тази година.

О’Лиъри разяснява, че дълбока криза или енергийна рецесия сигурно ще се отразят на търсенето на полети, само че както се е случвало и при последните четири или пет рецесии, хората са прекосявали от скъпите авиолинии като „ Бритиш еъруейз “ и „ Изиджет “ към нискобюджетни като „ Райънеър “.

Той добави, че обстановката е доста сходна с това, което става при супермаркетите, където от ден на ден хора стартират да избират евтините вериги като Lidl и Aldi.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР