Шефът на патриотите в парламента и лидер на Атака Волен

...
Шефът на патриотите в парламента и лидер на Атака Волен
Коментари Харесай

Сидеров: Битката за евродепутатството - бизнес! Някои евродепутати са спестили по 4,5 милиона. Да ги дадат за болните деца

Шефът на патриотите в Народното събрание и водач на " Атака " Волен Сидеров счита, че тематиката за преференциите е била истеризирана.

Сидеров пристигна за съвещанието на Коалиционния съвет, което министър председателят Бойко Борисов свика поради проблемите с кворума в Народното събрание.
" За мен тематиката за преференциите не е доста значима. Съжалявам, че беше истеризирана, от Българска социалистическа партия най-много ", сподели той и уточни, че социалистите са употребявали " страшни кървави облици " и декларирали, че демокрацията е " заклана ".

Според него преференциите са част от техниката и е по-важно какви хора ще бъдат определени в Екологичен потенциал, съобщи " Фокус ".

" За мен е значимо какви пари са заявили нашите евродепутати. Ако може да отделят най-малко част от тях за един фонд, който приготвям с адвокати за заболели деца и деца-таланти, тъй като научих, че някои от тях са икономисали по 4,5 млн., други по 1,5 млн. Явно тази борба за евродепутатството се оказва един сериозен бизнес и аз ще се обърна с апел към всички, които ще се кандидатират за евродепутати през тази година, да заявяват, че ще подаряват по-голямата част от заплатите си. Това са над 20 хиляди лв. заплата ", разяснява водачът на " Атака ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР