Шефът на Модерна иска да ваксинира деца, но признава в

...
Шефът на Модерна иска да ваксинира деца, но признава в
Коментари Харесай

Шефът на Модерна` иска да ваксинира деца, а не може да обясни случаи на миокардит, недоумява френски журналист

Шефът на Модерна желае да имунизира деца, само че признава в изявление, че няма визия по отношение на случаите на миокардит след имунизация против ковид. За това недоумява известният френски публицист във връзка пред Le Parisien.

На въпрос по какъв начин да разбираем тези случаи на миокардит, Стефан Бансел дава отговор, че е невероятно да се разбере, тъй като хората, инфектирани с вируса, също могат да развият миокардит. Той не съумя да отговори дали това се дължи на спайк (шипчестия) протеин, като уточни, че това ще стане ясно едвам след няколко години.
 Модерна отхвърля да разгласява формулата на Covid имунизацията си " Модерна " отхвърля да разгласява формулата на Covid имунизацията си
Американската фармацевтична компания " Модерна " съобщи, че няма желание да оповести формулата на Covid имунизацията си, заяви Асошиейтед...

Припомняме, че Швеция, Норвегия, Дания и Финландия оповестиха съвсем по едно и също време, че краткотрайно ще лимитират използването на имунизацията Spikevax на Moderna. Както отбелязва Le Monde, те се опасяват от риска от развиване на инфектиране на миокарда и перикарда.

Швеция спря да употребява имунизацията за лица под 30 години, а Дания за малолетни. Норвегия и Финландия поучават мъжете под 30 години да изберат друга ваксина.

През март пък скандинавските страни бяха първите, които отхвърлиха имунизацията AstraZeneca, опасявайки се от странични резултати. И въпреки Швеция, Финландия и Исландия по-късно да се върнаха към нея, в Дания и Норвегия тя не се употребява.

В същото време първите случаи на сърдечно инфектиране след имунизацията против ковид бяха регистрирани напролет в Израел и ставаше дума за имунизацията Pfizer.
 Moderna: Covid имунизацията ни е безвредна за деца на възраст 6-11 години Moderna: Covid имунизацията ни е безвредна за деца на възраст 6-11 години
Фармакомпанията Moderna разгласи, че резултатите от изпитването на имунизацията им против COVID-19 при деца на възраст сред 6 и 11 години са...

Тогава Френската национална организация за санитарна сигурност дълго изследва този въпрос и стигна до заключението, че статистиката за появяването на миокардит и перикардит след имунизацията почти съответствува с общите стойности на популацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР