Шефът на Mercedes във Формула 1 Тото Волф е предложил

...
Шефът на Mercedes във Формула 1 Тото Волф е предложил
Коментари Харесай

В Италия: Сделката е факт - Сайнц вече е подписал с Mercedes

Шефът на Mercedes във Формула 1 Тото Волф е предложил контракт на Карлос Сайнц, който напуща Ferrari в края на сезона. А съгласно италианския вестник Corriere dello Sport договорката е към този момент факт и испанецът е подписал контракт за 1+1 сезон.

До през днешния ден се смяташе, че новакът във Формула 2 Андреа Кими Антонели е любимец за съотборник на Джордж Ръсел, само че истината е, че той би трябвало да натрупа сериозен опит преди да седне в болида на Mercedes. Сайнц се явява идеалният вид за “запълване ” на този период, макар че испанецът сигурно ще има по-големи упоритости в Mercedes.

Също по този начин, отново до през днешния ден се смяташе, че след контракта на Алонсо с Астън Мартин, Сайнц ще би трябвало да се упъти към тим в дъното на колоната. В Уилямс Алекс Албон има дълготраен контракт, само че Джеймс Ваулс бързо ще се раздели с Логан Сарджънт, в случай че има опция да притегли Сайнц. Смята се, в Ауди държат да привлекат Карлос, само че той не е сигурен дали ще има задоволително време, с цел да чака възхода на отбора на германците. Дори се заприказва, че от Ауди са дали ултиматум на Карлос доникъде на април, с цел да реши дали ще подпише с тях или не.

Уилямс и Заубер заемат осмото и деветото място в класирането при конструкторите, а Ferrari е на втора позиция зад Ред Бул.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР