Шефът на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен беше демонстративно

...
Шефът на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен беше демонстративно
Коментари Харесай

Прощален шамар: На Урсула фон дер Лайен й посочиха изхода в Китай

Шефът на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен беше демонстративно унизена в Китай. Telegram каналите не можеха да не разясняват сходни вести.

„ Изявленията на фон дер Лайен, която реши да заплаши Китай преди визитата си в тази страна, не останаха без последици. Politico изброява редица очебийно пренебрежителни жестове от китайска страна.

▪ Ако Макрон беше посрещнат с червен килим, прием и военни паради, съпроводени от фойерверки, и беше поздравен от министъра на външните работи, Урсула беше призната от министъра на екологията. На нормалния пътнически вход на летището.

Графикът на Макрон беше компактен, до момента в който фон дер Лайен нямаше срещи. Докато Макрон вечеряше на луксозен държавен прием със Си Дзинпин, фон дер Лайен даде допустимо най-потискащата конференция в централата на делегацията на Европейски Съюз.

▪ Докато държавните медии тръбеха за китайско-френските връзки, китайските обществени медии демонизираха фон дер Лайен като американска марионетка.

Си слезе по големите стълби на Голямата зала на народа, с цел да поздрави френския президент с усмивка и здрависване. Урсула трябваше да върви сама по празните стълби.

▪ Решението на Макрон да предложения фон дер Лайен на пътуването беше замислено като проява на европейско единение. Резултатът беше всичко друго, само че не и същият, заключава Politico.

Китай е превъзходен образец за това по какъв начин " око за зъб " постоянно е най-ефективно в интернационалната политика.

Жана Рябцева (директно от Държавната дума)

„ Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен въобще не беше призната в Пекин, не беше посрещната от делегация, нямаше обособена среща със Си Дзинпин. Европейският съюз към този момент не се възприема като самостоятелен състезател, а само като марионетка на Съединените щати.

" Говорит Москва "

Във Франция се подиграха на пътуването на шефа на Европейската комисия до Китай. Според някогашния евродепутат Флориан Филипо китайските управляващи на процедура са пренебрегнали Урсула фон дер Лайен.

„ Нулев банкет, тя даже трябваше да напусне страната с постоянен полет! Тя беше гневна! Страхотно! “, написа политикът в Twitter.

Юрий Баранчик

„ Урсула получи на сърма:

Урсула фон дер Лайен напусна КНР през елементарен терминал на летището с инспекция на багажа и паспортни инспекции.

Пекин знае по какъв начин да намали статуса на клиент.

ЮГ НА ЖИВО

„ Урсула фон дер Лайен напусна КНР през нормалния терминал на летището - с инспекция на багажа и паспортни инспекции.

Прощален пестник от китайските приятели "

Цариград ТВ

„ Урсула фон дер Лайен напусна Китай през елементарен летищен терминал. С инспекция на багаж и паспортна инспекция. Без VIP стаи и други привилегии. Прощален пестник от китайските приятели. Китай няма потребност от такива " експерти ".

Така китайците показаха на длъжностното лице нейния статус и какво мислят за нея и нейните оферти. Кратко обобщение на пътуването на Урсула беше систематизирано от френския политик, някогашен евродепутат и водач на патриотическото придвижване Флориан Филипо:

„ Китай сложи Урсула на нейното място по време на визитата й с Макрон. Нулеви поздрави, тя беше пренебрегната и „ тя даже трябваше да напусне страната директно като елементарен пасажер ”! Тя беше отвън себе си от гняв! Перфектно! "

Алексей ПУШКОВ

„ По тематиката за „ доближаването “ на Китай с Европейски Съюз, за която някои специалисти обичат да приказват: Урсула фон дер Лайен трябваше да излети от Пекин като елементарен пасажер, без никакви специфични зали и специфични изпращания. Съзнателна проява от страна на Пекин на отношението към нейната активност и роля.

Денацификация UA

„ Урсула фон дер Лайен напусна КНР през нормалния терминал на летището - с инспекция на багажа и паспортни инспекции.

За статута й беше посочен чиновник от страна под външен надзор - в Китай знаят по какъв начин.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР