Шефът на БАБХ Христо Даскалов и зам.-министърът на земеделието Иван

...
Шефът на БАБХ Христо Даскалов и зам.-министърът на земеделието Иван
Коментари Харесай

Христанов и Даскалов пак въртят старата плоча, че ги заплашват от “Каапитан Андреево”. МВР и прокуратурата не потвърждават


Шефът на БАБХ Христо Даскалов и зам.-министърът на земеделието Иван Христанов отново завъртяха остарялата плоча, че получават закани поради “Капитан Андреево ”.

Този път двамата дадоха специфична конференция, с цел да кажат, че трима инспектори не са отишли на работа през последните 4 дни, тъй като били заплашвани. ”Пуснаха си болнични. Имаме сигнали, че те са били заплашвани да не дойдат на работа“, съобщи Христанов.

Твърденията им идват, откакто чиновници на Министерство на земеделието и храните оповестиха, че одита от Европейска комисия, който се организира на граничния пункт, е потвърдил, че сега има цялостен безпорядък във фитосанитарния надзор.

До момента няма данни Министерство на вътрешните работи и прокуратурата да са потвърдили изказванията на Даскалов и Христанов за закани от какъвто и да е жанр. Шефът на закритата лаборатория “Евролаб ” Васил Димитров даже настоя от службите и държавното обвиняване да извършат инспекция на изказванията на двамата ръководещи за напън и закани. Такива обаче не се потвърдиха.

Така за следващ път ръководещите “увисват ” във въздуха, откакто тезите им остават недоказани. Потвърждават се и подозренията за умишлена офанзива към въпросната лаборатория, още повече, че от месеци активността й е прекъсната и няма безусловно никакво въздействие на браздата.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР