Шефът на Amazon и един от най-богатите хора в света

...
Шефът на Amazon и един от най-богатите хора в света
Коментари Харесай

Джеф Безос е на почивка в Хърватия с годеницата си и двойката Кейти Пери-Орландо Блум

Шефът на Amazon и един от най-богатите хора в света Джеф Безос е на отмора в Хърватия с годеницата си Лоурън Санчес. Двойката е съпроводена от Кейти Пери и Орландо Блум, както и от поп артиста Ъшър и журналиста Дерек Бласбърг, оповестява People, представен от БГНЕС.

 

Папараците снимаха звездите, до момента в който се разхождат дружно из Дубровник. Те снимаха локални забележителности и общуваха между тях. Междувременно Орландо Блум се опита да скрие лицето си от папараците под бейзболна шапка.

 

Джеф Безос и Лоурън Санчес преди малко се завърнаха от Италия, където отпразнуваха годежа си в компанията на Бил Гейтс и Уенди Мърдок. Купонът се състоя край брега на Позитано и беше " частен ", на него участваха единствено няколко души от обкръжението на булката и младоженеца.

 

Романтичното събитие се организира на 127-метровата яхта Koru на Безос, която е считана за най-голямата ветроходна яхта в света. Разполага с няколко палуби с басейн и хеликоптерна площадка. Корабът е оборудван с три огромни мачти и може да плава с помощта на кинетичната сила на платната, тъй че човек единствено може да управлява платната. Наскоро милиардерът сложи дървена статуя, изобразяваща младоженка на носа на яхтата.

 

Кейти Пери и Орландо Блум дойдоха в Хърватия от Франция. Преди това те бяха видени на отмора в Сен Тропе. Ъшър се причисли към компанията след първия си от поредност концерти, планувани в Лас Вегас.

 

Междувременно, неотдавна светските телеграм-канали разясниха Хърватия като доста привлекателно място за отмора в Средиземно море.

 

„ Хърватия е Пула, Ровин, Дубровник и Сплит. Това са местата, където е сниман „ Игра на тронове “. Бонус точките са вкусни заведения за хранене с цени в локална валута, красиви гледки, страхотни хотели и опция за наемане на лодка. Перфектният курорт за сантиментално малко пътешестване ", написа в един от телеграм каналите.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР