Шеф Манчев се държи като дърта свекърва в Черешката на

...
Шеф Манчев се държи като дърта свекърва в Черешката на
Коментари Харесай

Зрители скочиха на шеф Манчев, искат да се маха от Черешката на тортата

 Шеф Манчев се държи като дърта свекърва в " Черешката на тортата ", считат вбесени от държанието на готвача фенове. Социалните мрежи в последно време са претъпкани от отрицателни мнения по адрес на водещия. Много от почитателите упорстват за отпадането му от шоуто, тъй като към този момент мъчно го устоят.

" Този Манчев дали единствено в предаването е дразнител или си е просто подобен -дразнещ, озлобен, противоположен? Много ми е противен " – " Като злобяса към някой, който не заслужава... не е заслужено " – " Ами, подобен си е... искахме да се снимаме с него и почна да ни размахва ръка да се махаме. Мъжът ми го пита за най-хубавата рецепта за фасул супа, а той му сподели: " Абе, момче, махай се! ". Това са доста дребна част от мненията, които феновете на " Черешката " в последно време пишат на страниците на шоуто на Нова телевизия. Повечето от тях намират водещия за извънредно озлобен и провокиращ. Според тях той не е обективен в оценките, които слага на участниците, постоянно демонстрира пристрастия и не приема усет, друг от своя личен.

Особено възмутени бяха почитателите на шоуто във вечерта на Димо Алексиев миналата седмица. Шеф Манчев не спря да подлага на критика артиста, че не е готвил самичък, а е получил помощ. " Не съм не запомнила Нели Рангелова, която не пипна нищо. Сготви й готвач, само че получи плакет ", подмятна зрителка, която явно постоянно следи шоуто. Други пък се ядосаха на думите му, че в салатата от зеле и моркови не се поставя целина. Истината е, че доста от българите обичат тази салата точно с целина.

" Манчев, дразниш! Така ли не разбра, че доста от хората са с друг усет от твоя! Че има такива, които не понасят миризмата на розмарин! Че има хора, които обичат салатата от зеле и моркови с целина! И още, и още... Хубаво е да изразяваш професионално мнение, само че без да размахваш пръстче и без поучителен звук! ", написа различен фен на предаването. Като че ли най-сполучливи обаче са сравненията със свекървите: " Манчев е надминал свекървите със жлъчния си комизъм и забележките " и " Манчев е като дърта свекърва ".

Шеф Манчев фактически напоследък наподобява неопитен в мненията си в шоуто. Във вечерта на Диди Дрингова да вземем за пример похвали домакинята, че прави десерт с авокадо. Кулинарят разгласи, че в никакъв случай не е виждал в " Черешката " да се прави десерт от авокадо. Но постоянните фенове помнят, че преди време бе дал задача да се готви с авокадо. Трима от петимата участници подготвиха точно десерти с този плод. Единият от тях бе Орлин Павлов, който стана победител. Отново на Дрингова готвачът направи забележка, че е избрала пилешко месо за вечеря. Според него пиле не се готви за публична вечеря, а единствено за обяд. Но в предаването постоянно е готвено пиле, а за първи път се прави сходна забележка. Актрисата Ралица Паскалева преди време даже взе плакет за най-хубава стопанка точно с вечеря с бяло пилешко месо, написа " Уикенд ".

Много фенове виждат тази податливост на кулинарния гуру да си опонира в другите издания на " Черешката ". Това ги нервира, само че още по-неприятен им е двойният критерий, с който мери другите участници. Заклетите почитатели на предаването рядко взимат поради, че това е просто шоу и готвачът евентуално има и други подбуди за забележките си с изключение на чисто професионални. Те избират по-мек звук в предаването и доста се надяват досегашният им любим Манчев да не замязя на копие на Виктор Ангелов от " Кухнята на пъкъла ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР