Шеф Иван Манчев чака бебе от новата си любовница. Той

...
Шеф Иван Манчев чака бебе от новата си любовница. Той
Коментари Харесай

Шеф Манчев чака трето дете

Шеф Иван Манчев чака бебе от новата си държанка. Той бил извънредно влюбен в младата дама, родом от Берковица. Двамата се срещнали във Варна, където кулинарят бил по работа, обвързвана с „ Кошмари в кухнята”.
Радостната новина показа негов чиновник от веригата заведения за хранене „ Кактус” пред вестник „ Уикенд”, където първо се разчула богатствата новина. Засега е ясно, че новото гадже на топ кулинаря е бременна в шестия месец с момче, което ще е третото дете за готвача.

Заради секси хубавицата Иван Манчев е в развой на бракоразвод със брачната половинка си Марина, с която имат две деца – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо. „ Шефът е толкоз влюбен в девойката, че предходната седмица, тъкмо преди Великден, брои над 200 00 лв. за два мерцедеса – единият е джип ML 63 AMG за младото си гадже, другият е лимузина S класа за себе си”, разкри още нашият осведомител.

Заради хубавицата от Берковица обаче кулинарят е пред бракоразвод с Марина. Двамата не живеят дружно от няколко месеца, твърди се, че тв звездата се изнесъл и към този момент населява жилището на бременната си държанка. Експлозивният кулинар от няколко месеца има връзки със секси мадамата, по която е вдлъбнат до уши. Двамата наскоро били дружно на екскурзия в компанията на околните другари на Иван Манчев – тв водещата Деси Цонева и нейният нов мъж в живота – издателят Явор Стефанов, за което Hotnews.bg първи заяви.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР