Шайло Пит е на път да сбъдне неочаквана мечта За огромна

...
Шайло Пит е на път да сбъдне неочаквана мечта
За огромна
Коментари Харесай

Пълен обрат! Шайло Пит става модел

Шайло Пит е на път да сбъдне непредвидена мечта
За голяма изненада на всички Шайло Пит претърпява цялостна смяна. Момичето, което години наред твърдеше, че е момче, е на път да се трансформира в модел. И въпреки като дете да държеше да я назовават Джон, през днешния ден дребната пораснала девойка е по-женствена отвсякога. Последните изяви на девойката бяха свързани с появяването на майка ѝ на редица значими събития. Запазена марка за Анджелина Джоли стана излизането ѝ пред камерите на медиите в компанията на децата.
 Шайло се трансформира в красива млада дама с упоритости за кариера Шайло се трансформира в красива млада дама с упоритости за кариера
Шайло се трансформира в красива млада дама с упоритости за кариера
Снимка: Инстаграм

Въпреки че борбата с Брад Пит тече с цялостна мощ, Анджи е взела решение да държи фамилията си повече от сплотено. Общите ѝ изяви с наследниците несъмнено впечатлиха аудиторията. А смяната, настъпила у Шайло, е повече от явна. Доскоро тя възприемаше себе си като момче, държеше на мъжкото си име и даже преднамерено обличаше мъжки облекла. В последните седмици обаче очите на всички любопитни са вперени допълнително от женствената ѝ визия.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР