Шави Ернандес допусна първата си загуба начело на Барселона, след

...
Шави Ернандес допусна първата си загуба начело на Барселона, след
Коментари Харесай

Шави: Заслужавахме поне точка срещу Бетис

Шави Ернандес позволи първата си загуба отпред на Барселона, откакто в събота неговият отбор отстъпи с 0:1 в семейството си на Реал Бетис. Бившият полузащитник е уверен, че отборът му е играл добре против севилци, само че е изгубил поради липса на късмет.

" Не заслужавахме да загубим, само че това е футболът. Понякога заслужаваш доста повече и това в този момент е образец за такова нещо. Нужно е да сътворяваме повече шансове и да вкарваме, като в това време е нужно да бъдем деликатни при напредването на съперника. Точно затова загубихме. Жалко, тъй като заслужавахме най-малко една точка.

Надявам се, че днешният (б.р. - към този момент вчерашен) отрицателен резултат няма да ни повлияе. В Германия ще би трябвало да играем като животни, с цел да можем да продължим напред.

Нужно е да преобладаваме в мачове като този. Трябва по-често да демонстрираме играта от второто полувреме ", сподели още Шави, който насочи и рецензии съответно към Мемфис Депай, като уточни, че въпреки да се старае, позволява неточности, когато се озове в свободно пространство.
 Барселона не е била толкоз зле от сезон 2002/03
Барселона не е била толкоз зле от сезон 2002/03

Тогава треньор на " лос кулес " е Радомир Антич
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР