Шарън Стоун казва, че вече се чувства много по-спокойно да

...
Шарън Стоун казва, че вече се чувства много по-спокойно да
Коментари Харесай

Шарън Стоун: Загубих всичко – парите си, попечителство над детето си, кариерата си

Шарън Стоун споделя, че към този момент се усеща доста по-спокойно да приказва обществено за случая, който ѝ се случва преди повече от 20 години, поради който за малко не умира. 

През 2001 година на актрисата е даден 1% късмет за живот, откакто спукана гръбначна артерия кърви в мозъка ѝ в продължение на девет дни. По това време тя е на 43 години и процъфтява както в професионален, по този начин и в персонален проект. Пет години по-рано получава първата си номинация за " Оскар “ за играта си във кино лентата " Казино “. Месеци след случая пък осиновява сина си Роан, който в този момент е на 23 години, с тогавашния си брачен партньор Филип Бронщайн. Оттогава Стоун осинови още две деца – синовете Леърд и Куин, които са надлежно на 18 и 17 години. 

" За дълъг интервал от време желаех да се преструвам, че съм добре. Имам потребност от осем часа непробуден сън, с цел да може медикаментите ми за мозъка да подействат и да нямам гърчове. Така че към този момент съм неработоспособен и по тази причина не получавам толкоз доста предложения. Това са нещата, с които би трябвало да се оправям през последните 22 години и в този момент приказвам намерено за тях “, споделя Стоун. 

След случая актрисата минава през сложен интервал – бракът ѝ се разпада, откакто с Бронсън се развеждат през 2004 година, а по-късно и от Холивуд стопират да ѝ се обаждат. Спомняйки си възстановителния си развой, Стоун споделя, че е заеквала първоначално и не е виждала добре. Също по този начин е имала проблеми с паметта за дълъг интервал от време. 

" Загубих всичко. Загубих парите си. Загубих настойничество над детето си. Загубих кариерата си. Загубих всички тези неща, които чувстваш, че дефинират идентичността и живота ти “, споделя тя. Допълва, че в действителност част от загубите по този начин и не съумява да си върне. Въпреки че минава този сложен интервал, Стоун доближава до точката, в която се помирява със обстановката и схваща, че фактът, че е тук и е жива, е изцяло задоволителен.

Запитана по какъв начин е събрала смелостта да показа историята си, актрисата изяснява, че идва от доста разрушено семейство и е израснала с вярата, че би трябвало да се грижи за всички останали, а себе си да сложи на последно място. Отнело ѝ много време, с цел да разбере, че има личен живот, за който би трябвало да се грижи, а не да оправя този на другите, да одобри, че е изцяло обикновено да се нуждае от помощ, да разбере, че инвалидността ѝ не я прави по-малко значима. 

" Чувствам се горда от себе си и от моите достижения – от личното си оцеляване до това да оказвам помощ на другите да оцеляват “, казва тя.

Днес Стоун е част от борда на Неврологичната фондация Barrow, която поддържа медицинския институт, управителен от мозъчния ѝ хирург доктор Майкъл Лотън в Аризона, и е хазаин на годишното събиране на средства Neuro Night на 27 октомври. Според нейния уеб страница, задачата на фондацията е  " избавяне на човешки животи посредством новаторско лекуване, реформаторски, лечебни проучвания и образование на идващото потомство от водещи международни невроклиницисти “. 

Относно Стоун и нейното възобновяване, доктор Лотън споделя, че актрисата е ентусиазъм за всеки, който страда от нещо неврологично. От своя страна, тя е безапелационна, че лекарят е избавил живота ѝ, споделя Dnes.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР