Шарън Стоун е известна като човека с най-висок коефициент на

...
Шарън Стоун е известна като човека с най-висок коефициент на
Коментари Харесай

Шарън Стоун: Живея с едни и същи гърди цял живот

Шарън Стоун е известна като индивида с най-голям коефициент на просветеност в Холивуд. Днес, 10-и март, звездната дама навършва 65 години, само че е все по този начин остроумна и продължава да сипе крилати изречения, изпълнени с истина и житейска мъдрост. Е, най-малко що се отнася до актуалната жена и мястото ѝ на този свят. Да забележим какво споделя Шарън Стоун за хубостта, остаряването, мъжете и фамилията.

" Пластичната хирургия не е за мен, само че аз не съдя дамите, които се подлагат на пластични интервенции. Ако това ви прави щастливи – за какво не? "

" Не укривам, че съм пробвала ботокс. И нееднократно. Но се стопирах в точния момент, преди да съм се трансформирала в следващата златна рибка на Холивуд. Заради ботокса всички актриси внезапно започнаха да си наподобяват. Аз пък желая да си остана себе си. Нека всички виждат в мен жена, която има зад тила си дълги години забавен живот. "

" В Калифорния живеят 400 хиляди изрусени русокоски с идентични носове, великански устни, с импланти в скулите и със снежнобели зъби. Нима някой счита това за привлекателно? "



" През първата половина от живота ти лицето ти е това, с което си се родил. През втората половина – това, което заслужаваш. "

" През живота си една жена сменя доста лица. Това е като прическата, не можем да сме с една и съща непрекъснато. Цял живот еволюираме и се променяме. Учим се, израстваме. Гледаме по-иначе на живота и животът ни гледа по-иначе. "

" Дори и най-скъпата козметика и най-скъпата фризура не могат да създадат една жена красива. Най-ефектните и забавни дами са тези, които имат зад тила си живот с доста възходи и падения. "

" Идеята за безконечната младост е мит. Аз не желая да бъда „ неостаряваща хубавица “. Искам да бъда жена, която да наподобява по най-хубавия метод за годините си. "

" Ава Гарднър е била най-прекрасната жена на света. Защо? Тя в никакъв случай нищо не си е правила. Изглеждала е като жена и в никакъв случай не се е опитвала да наподобява като момиченце. "

" Живея с едни и същи гърди цялостен живот. "

" Преживените несгоди и здравословни проблеми ме накараха да спра да се занимавам с нещата, които ме правеха нещастна и болна. "

" Една същински красива жена постоянно е добра и към другите дами, и към хората като цяло. Тя не приема съперничеството, интригите и подлостите. "



" Изражението на лицето на дамата е къде по-важно от облеклата. "

" Ако си интелигентна, ще бъдеш и красива. Няма грозни хора. Някои са красиви като рози, други като кактуси. "

" Никога не съм се замисляла съществено дали съм красива. Но знам един магически трик – умеенето да създаваш заблуда за прелест. Когато една жена влиза в помещението, хората реагират не на хубостта, а на силата и силата, които тя излъчва. "

" На тези години се усещам доста по-уверена и спокойна, в сравнение с преди. Не знам дали това е обвързвано с духовността, или просто съм помъдряла. Но с възрастта човек става по-избирателен във връзка с това с кого да си прекарва времето и на какво да посвети живота си. "

" Човек може да ме подкупи с цветя и покана за вечеря. Харесвам мъжете-джентълмени. Но не мога да претърпявам някой да подценява интелекта ми. Изисквам почитание към себе си и желая да изпитвам почитание към колегата. "

" Мога да бъда блага и приятна, само че това не е забавно. Да бъда блага и приятна не е главната ми цел в живота. Старая се да бъда почтена, както със себе си, по този начин и с близките, и това не постоянно е прелестно. Никога не съм се опитвала да стана фаворитка на всички. "

" Хората ги е боязън да се трансформират – коства им се, че ще изгубят нещо. Те не помнят, че могат и да придобият доста нови неща! "

" Мисля, че хората просто дълго време не знаеха по какъв начин да се държат с мен и какво да ме вършат. Аз изглеждах като Барби, имах глас на сервитьорка от бар и приказвах възмутителни неща – такава композиция мъчно се приема. "

" Наистина е значимо хората, които се разпореждат с живота на други хора, да имат заслужено, достоверно и състрадателно отношение към всички, а освен към някои определени. "



" Струва ми се, че напряко съм се родила 40-годишна. На няма и годинка аз към този момент ходех и приказвах нещо. После стана още по-зле. В началното учебно заведение побърквах всички, тъй като задавах въпроси като възрастен – и желаех отговори като за възрастен. "

" В този живот няма значение по какъв начин падаш. Важното е по какъв начин се изправяш. "

" Една жена не трябва да поема отговорността за всичко на света. "

" Когато станах будистка, разбрах, че срамът е фиктивен от индивида, в природата няма позор. Това е просто метод да манипулираш хората, нищо повече. "

" Жените може и да симулират оргазъм. Но мъжете симулират връзки. "

" По-добре да бъдеш сама, в сравнение с да се чувстваш самотна до неправилния човек. "

" В леглото най-вече обичам да чета сюжети. "

" Смъртта нееднократно е почуквала с костеливия си пръст на вратата ми, само че аз не отворих. Тя ме научи да пребивавам по нов метод. Това почукване на вратата ме разсъни. "

" Някой ден девойките се трансформират в тези мъже, за които в миналото са мечтали да се омъжат. "

" Никога не си лягай с някой, който има повече проблеми от теб. "

" Преди трябваше да бъдеш прочут, с цел да си позволиш да направиш скандал – в този момент ти е необходим скандал, с цел да станеш известен… "

" Мъжете са като миксерите. Трябва ти най-малко един, но не си напълно сигурна защо тъкмо. "



" Всичко неприятно, което се приказва за мен, е неистина. "

" Приятелите ми ми викат кучка, само че нежно. "

" Една жена би трябвало да си знае цената, само че в никакъв случай да не си я споделя. "

" Една звезда безусловно би трябвало да има другари, които са били другари още преди да стане известна. За да има кой да я постави тази звезда на мястото. Защото всяка звезда е човек като всеки различен на този свят. "

" Тримата най-важни мъже в живота ми са моите синове – Роан, Леърд и Куин. "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР