Шарън Озбърн разкритикува антисемита“ Кание Уест за това, че е

...
Шарън Озбърн разкритикува антисемита“ Кание Уест за това, че е
Коментари Харесай

Шарън Озбърн осъди Кание Уест за използване на песента на Ози: Той се е „схванал с грешния евреин“

Шарън Озбърн разкритикува „ антисемита “ Кание Уест за това, че е употребявал песента на брачна половинка си, Ози Озбърн, без единодушие при слушане на албума му празненство.

„ Кание се цака с неверния евреин този път “, сподели някогашната телевизионна персона, която е отгледана като евреин, пред TMZ в петък.

Възпитаникът на „ Talk “ изясни, че е изпратено преустановяване и отричане на рапъра „ Heartless “, откакто преди три седмици му беше казано, че му е неразрешено да употребява осъществяването онлайн на Black Sabbath на „ Iron Man “ от американския фестивал през 1983 година

Докато Ози съвсем не отхвърля молби от други реализатори да употребява песните му, Шарън изясни, че е имал „ специфичен прокълнат мотив да каже не “, описвайки Уест като „ непочтителен антисемит “, който „ съставлява ненавист “.

Тя също придвижи враждата в Instagram с клип от кино лентата „ Studio 666 “ от 2022 година на Лайънъл Ричи, който се намесва против Дейв Грол, свирещ неговия шлагер от 1977 година „ Easy “.

Шарън, 71, очерта Грол като Уест и Ла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР