Шарън Озбърн имаше момент на тъга“, когато напусна Celebrity Big

...
Шарън Озбърн имаше момент на тъга“, когато напусна Celebrity Big
Коментари Харесай

Шарън Озбърн „изключително тъжна“ заради напускането на ITV Celebrity Big Brother, казва коментаторът на езика на тялото

Шарън Озбърн имаше „ миг на горест “, когато напусна Celebrity Big Brother (CBB) по-рано тази седмица, в този момент се допуска от коментатор на езика на тялото.

В епизода на шоуто на ITV във вторник вечер „ квартирантката “ Шарън Озбърн, 71, и съквартирантката Лорън Саймън, 48, напуснаха къщата на Big Brother. Последният е вторият съквартирант, който е бил изпъден, с Гари Голдсмит, на 59, първият, който си е тръгнал.

Епизодът приключи с изгонването на звездата от Истински съпруги от Чешир Лорън, преди някогашният арбитър от X Factor Шарън да напусне се прибира малко по-късно. Лорън беше подготвена за изпъждане с Луис Уолш, 71, и Фърн Бритън, 66.

След последното изпъждане, коментаторът на езика на тялото Инбаал Хонигман приказва с Betway за напускането на Лорън и Шарън по-рано тази седмица. Предполага се, че последната е била „ извънредно тъжна “, когато е напуснала къщата.

Инбаал разяснява след последния епизод: „ Когато Шарън чува, че си потегля, има миг на горест по цялото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР