Шансовете да подкрепим БСП не са много големи. Много малки

...
Шансовете да подкрепим БСП не са много големи. Много малки
Коментари Харесай

Тома Биков: Оформят се два големи политически блока - около ГЕРБ и ПП

" Шансовете да подкрепим Българска социалистическа партия не са доста огромни. Много дребни са възможностите. "

Това сподели за БНР националният представител от ГЕРБ Тома Биков.

" Ако форматът е лидерски, господин Борисов е нашият водач. Не би имал проблеми да взе участие във всевъзможни формати. Това са въпроси по формата, не толкоз по наличието – значителното е там ", счита Биков.

Според депутата от ГЕРБ " би трябвало двустранните срещи да минат на назад във времето ".

" Би трябвало да има структура, която да бъде построена стабилно и да е ясно, че по стратегически въпроси, които са в положение на да съборят държавното управление, нямаме разлики ", акцентира Биков.

" Ако Демократична България бяха взели мандата, щеше по стратегически въпроси да се очертае едно болшинство ", добави Биков.

Депутатът от ГЕРБ разяснява и случая " Нексо ":

" Нексо e престъпен проблем, който, за жалост, има досег с политиката в България. Със сигурност щеше да се отрази на процеса на образуване на държавно управление. "

" В българския политически живот се оформят два проевропейски центъра – ГЕРБ и Политическа партия. Новите очертания на политическата система се показват в двублоковост ", счита Биков.

Според него това е дълготраен развой, който в този момент намира своя политически израз в по-либерален и по-консервативен център, с оформянето на два огромни блока.

" Това ще бъде новият образ на българската политическа система, което ненапълно е и нормализация на политическия живот. Нормализация, която ще прилича европейските разделения ", добави Биков.

В блока към ГЕРБ депутатът вижда " по-консервативно настроените гласоподаватели, хора, които имат по-локален инстинкт, скептични са към авантюризма и непрестанния напредък, които почитат предишното наедно с бъдещето ".

" Това ще бъде разделянето, а занапред следва другите обединения да се самоопределят по отношение на него ", сподели в умозаключение Тома Биков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР