Шансът Локомотив (Пд) да играе с Тотнъм във II квалификационен

...
Шансът Локомотив (Пд) да играе с Тотнъм във II квалификационен
Коментари Харесай

Има 33.3% шанс "Локо" да срещне "Тотнъм" за Лига Европа

Шансът " Локомотив " (Пд) да играе с " Тотнъм " във II квалификационен кръг за Лига Европа е 33.3%. Тимът, воден от Жозе Моуриньо, е един от трите вероятни противници на пловдивчани за днешния чоп, който е от 14:00 ч. българско време. Останалите са по-приемливи - украинският " Колос " (Коваливка) и израелският " Апоел " (Беер-Шева).

Интересното е, че след успеха с 1:0 над черногорския " Искра " в I квалификационен кръг, треньорът на " Локомотив " Бруно Акрапович приказва точно за опцията да срещне  " Тотнъм " за противник в идната фаза. " Желанието ми за жребия е да ни се падне тим, който може да преодолеем. Ако може да бием " Тотнъм " у дома, ще съм доста удовлетворен ", сподели Акрапович.

" ЦСКА-София " от своя страна избегна останалите големи фаворити при жребия като " Милан ", " Волфсбург ", " Базел " и " Галатасарай ", само че също има корави евентуални противници. Това са 15-кратният първенец на Беларус  " БАТЕ Борисов ", сръбският гранд " Партизан " и северномакедонският " Шкендия " (Тетово).

Мачовете от II квалификационен кръг са на 17 септември, а по-късно в третата пресявка ще се включи и " Лудогорец ", който има това право като изнемощял в I квалификационен кръг в Шампионската лига.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР