Шанън Бидор, член на актьорския състав на „Истински съпруги“, арестуван за ДСИ и удар и бягство

...
Членът на актьорския състав на Истинските съпруги от Ориндж Каунти“
Коментари Харесай

Членът на актьорския състав на „Истинските съпруги от Ориндж Каунти“ Шанън Бидор беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние и бягство в Нюпорт Бийч, Калифорния през уикенда, според полицията.

Беадор, на 59 г., е бил арестуван и арестуван рано в неделя, каза служител по обществена информация от полицейското управление в Нюпорт Бийч пред CNN. Според полицията обвиненията за престъпление в случая на Беадор са свързани с употреба на алкохол и бягство с имуществени щети.

Малко след това е освободена.

CNN се свърза с адвоката на Beador Майкъл Фел за коментар.

„Вчера прекарах доста време с Шанън. Тя е изключително извинителна и разкайваща се. Ще очакваме официалната информация по този случай, когато стане достъпна, и Шанън е готова да поеме пълната отговорност за действията си“, каза Фел пред E! Новини в изявление в понеделник.

Агентът по недвижими имоти и приятел на Beador, Джеф Люис, каза в своето радио шоу Sirius XM, че е разговарял с Beador след инцидента, според People.

„Ще ви кажа, че тя приема пълна отговорност“, каза Луис, добавяйки, че Бидор също е „ранен“ в автомобилната катастрофа, „така че тя ще се възстанови“.

Beador се присъедини към франчайза Bravo през 2014 г.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР