Шамрок Роувърс приема Лудогорец в среща-реванш от втория квалификационен кръг

...
Шамрок Роувърс приема Лудогорец в среща-реванш от втория квалификационен кръг
Коментари Харесай

Лудогорец довършва започнатото срещу Шамрок Роувърс

Шамрок Роувърс приема Лудогорец в среща-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Двубоят е довечера от 22:00 часа на " Талахт Стейдиъм " в столицата на Ирландия - Дъблин като разградчани имат задатък от три гола в първия мач.

За " зелените " това няма да е безпроблемна разходка до Острова, защото всяка точка актив е скъпа за тимовият и народен коефициент, само че за актив футболистите на Анте Шимунджа би трябвало да са готови за здрав конфликт с отбор от нация, практикуващ много силов жанр на игра.
 Серджио Падт: Вероятно ще имам повечко работа на следващия ден
Серджио Падт: Вероятно ще имам повечко работа на следващия ден

" Очаквам ирландците да покажат сила "

Лудогорци направиха в София много добра генерална подготовка, като приключиха 2:2 в Бистрица с ФК ЦСКА 1948 в един мач с доста обрати и изгубили първи точки и позволили първи попадения в мрежата си през сезона. В предния кръг от квалификациите за шампионата на богатите безпроблемно беше отхвърлен черногорският първенец Сутиеска след две чисти победи - 2:0 в Разград и с 1:0 DG Aрена в Подгорица.

След като бяха победени елементарно от Лудогорец в първия мач в България, Шамрок Роувърс влизат във втория домашен мач като преобладаващи новобранци, с цел да преодолеят изоставането и да се класират за идната фаза на шампионата.
 Треньорът на Шамрок: Искаме да спечелим мача против Лудогорец
Треньорът на Шамрок: Искаме да спечелим мача против Лудогорец

" И ще се опитаме да го създадем "

Ирландците ще би трябвало да вкарат най-малко три гола, като в същото време да запазят чиста мрежа, в случай че желаят даже да стигнат до продължения - нещо, което не са правили в последните си 10 спортни конфликта, против противници в локалната лига от по-нисък диаметър в сравнение с Лудогорец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР