Шампионските амбиции на Милан срещнаха сериозна пречка при гостуването във

...
Шампионските амбиции на Милан срещнаха сериозна пречка при гостуването във
Коментари Харесай

Сърбин свали Милан от облаците във Флоренция

Шампионските упоритости на Милан срещнаха сериозна спънка при гостуването във Флоренция на локалния Фиорентина, откакто младият сръбски гений Душан Влахович разпиля отбраната на кандидат-шампионите.

Централният нападател вкара два гола във вратата на Татарушану, с цел да помогне на отбора му да нанесе първото проваляне през сезона за „ росонерите “.

Неприятностите за гостите започнаха още при започване на мача, когато вратарят им изпусна една безобидна привидно топка, с цел да разреши на Дънкан да му вкара гол.

В края на първата част Рикардо Сапонара вкара същински шедьовър, с цел да обере овациите на последователите на „ Артемио Франки “. Асистенция бе регистрирана на сметката на Влахович, въпреки заслугата за гола да е напълно на сътрудника му.

Сърбинът откри сметката си в срещата в средата на втората част с майсторско изплъзване от засадата и финт около вратаря. В оня миг резултатът набъбна на 3:0.

Златан Ибрахимович обаче сподели, че тимът му няма да се даде без пердах. Именно шведът се разписа на два пъти в границите на 5 минути, само че вярата бе съкрушена в 86', когато Душан Влахович вкара и второто си попадение, с цел да постави точка на разногласието. И въпреки всичко шведът създаде и последния гол в мач, стреляйки в гредата с глава, а при рикошета Венути не съумя да спре стремежа си и добута топката в личната си мрежа.

Милан остава на втората позиция в таблицата по-късно 4:3, до момента в който Фиорентина се изкачи до шестото място, измествайки от там Ювентус.

FORZA VIOLA
— ACF Fiorentina (@acffiorentina)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР