Шампионката от Индиън Уелс Бианка Андрееску се контузи и отпадна

...
Шампионката от Индиън Уелс Бианка Андрееску се контузи и отпадна
Коментари Харесай

Контузия сложи край на приказката на Бианка Андрееску

Шампионката от Индиън Уелс Бианка Андрееску се контузи и отпадна след осминафиналния си мач на аналогичния шампионат от WTA Premier Mandatory в Индиън Уелс (САЩ). Тя губеше с 1-6, 0-2 против естонката Анет контавейт, когато реши, че по-нататъшната ѝ опозиция е непотребна.
 Роджър Федерер и Филип Краинович направиха шоу в Маями
Роджър Федерер и Филип Краинович направиха шоу в Маями

Швейцарецът продължава победния си поход на шампионата " Мастърс " 1000

Андрееску подвигна купата в Индиън Уелс, като първа победителка участваща с " уайлд кард ". Контавейт ще играе на четвъртфинал с първата ракета на Тайпе Су-Вей Хсие.

33-годишната Хсие се наложи с 6-3, 6-7(0), 6-2 над някогашната лидерка в международната класация Каролине Возняцки (Дания), а в събота постави завършек на присъединяване и на международната №1 Наоми Осака (Япония).
 Снимка 414493
Източник:

" Вече играя с по-голямо самочувствие. Днес печелех с лекост геймовете на личен сервис, макар че тя е доста мощна на ретур. Това ми вдъхва още по-голяма убеденост ", съобщи Халеп.

Румънката Симона Халеп също се класира за четвъртфиналите. Тя проби подаването на американката Винъс Уилямс още в първия гейм и закономерно завоюва с 6-3, 6-3. Така Халеп резервира шансове да измести Осака от върха на международната класация през идната седмица.

Левичарката Петра Квитова (Чехия) отстрани французойката Каролине Гарсия с 6-3, 6-3. Пътят ѝ към първото място в ранглистата на WTA минава през триумф над австралийката Ашли Барти, която се наложи в три сета над холандката Кики Бертенс с 4-6, 6-3, 6-2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР