Шампионите от Манчестър Сити предложиха вълнуващ следобед на своите фенове.

...
Шампионите от Манчестър Сити предложиха вълнуващ следобед на своите фенове.
Коментари Харесай

Майсторите на обрата отново напомниха за себе си

Шампионите от Манчестър Сити предложиха трогателен следобяд на своите почитатели. " Гражданите " изоставаха с 0:2 до почивката от обичайно неуместния за тях отбор на Кристъл Палас, само че след паузата сътвориха следващ поврат на своята сметка и победиха с крайното 4:2. В воин за селекцията на Пеп Гуардиола се оказа многомилионната покупка Ерлинг Халанд, който блесна с хеттрик.

Още в първата минута вратарят на лондончани Гуаита трябваше да се намесва, само че в четвъртата минута падна гол във вратата на " жителите ". След центриране от фаул на Езе отбраната на домакините не се ориентира добре, топката се отклони в Стоунс и се озова в мрежата. Едерсон също имаше виновност за попадението, защото излезе надалеч от голлинията и не съумя да се намеси добре, след което се стигна до нарушаването, довело до гола.
 Манчестър Юнайтед победи Саутхемптън с 1:0 във Висшата лига
Възходът на Ман Юнайтед продължава, " алените дяволи " подчиниха " светците "

Единственото попадение в мача означи Бруно Фернандеш

Шампионите мигновено пробваха да отговорят на предизвикването, само че с няколко следващи пропуща изпъкна Ерлинг Халанд. И вместо паритет, " жителите " направиха по този начин, че към този момент да губят с 0:2.

Силен удар на Дукуре в 28-ата минута отиде право в ръцете на Едерсон. При изнасянето на топката от страна на вратаря Одсон Едуар постави крайници си, пресече опита за подаване и прати топката в мрежата, само че съдията реши, че това е нарушаване и не зачете попадението. Малко преди почивката Бернардо Силва центрира, а Фоудън засече топката с глава, само че я прати над вратата.
 Снимка 585493
Източник:

Както се и очакваше, Сити не се съобщи и обратът започва от 52-ата минута. Спряганият за прекосяване в Барселона - Бернардо Силва взе нещата в свои ръце и след чудесно втурване от крилото насочи доста компактен шут по земя, минал през купа от играчи, с цел да матира Гуаита.

Около 10 минути по-късно равенството към този момент бе факт. Продължителна офанзива приключи с точно центриране на Фил Фоудън малко пред дузпата. Там естествено беше Ерлинг Халанд, който насочи с глава в мрежата на Палас.

" Небесносините " към този момент честваха 3:2 в 70-ата минута, а в прегръдките на своите сътрудници още веднъж беше Ерлинг Халанд. Норвежецът отново беше на точното място, този път след ловко подаване на Джон Стоунс.
 Снимка 585494
Източник:

Вече на крилете на еуфорията, " жителите " оформиха и крайното 4:2. Точка на вълнуващия спор постави Ерлинг Халанд, който съумя да означи и своя хеттрик, с което направи следобедът на " Етихад " още по-прекрасен. Асистенцията този беше дело на Илкай Гюндоган.

В идващия кръг Манчестър Сити ще премери сили с Нотингам Форест. Кристъл Палас приема вкъщи Брентфорд.
 Ливърпул - Борнемут 9:0 в мач от Висшата лига
Ливърпул се разсъни и изравни върха за най-изразителна победа във Висшата лига

" Червените " унищожиха Борнемут с 9:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР