Шампионите на Испания от Реал (Мадрид) продължават с перфектния старт

...
Шампионите на Испания от Реал (Мадрид) продължават с перфектния старт
Коментари Харесай

Реал с обрат и куп попадения срещу Майорка

Шампионите на Испания от Реал (Мадрид) не престават с съвършения старт на сезона си в Ла Лига. Селекцията на Карло Анчелоти наниза пета поредна победа, стигайки до поврат от 0:1 до 4:1 против Майорка. " Лос Меренгес " се развихриха в офанзива даже и при неналичието на своя водач и главен изпълнител Карим Бензема.

По този метод столичани изместиха от върха Барселона, който през вчерашния ден беше безмилостен при визитата си на Кадис с 4:0.
 Райо Валекано - Валенсия 2:1 в Ла Лига
Трета загуба за Валенсия на Гатузо в Ла Лига

" Прилепите " позволиха проваляне при гостуването си на Райо Валекано

Както към този момент е традиция, Реал направи мача си малко по-интересно, оставайки в ролята на догонващ в 35-ата минута. Тогава косовският стрелец Ведат Мурики имаше опцията да чества попадение на митичния " Бернабеу ".

В добавеното време на първата част Феде Валверде възвърне паритета с прословут гол, който обърка съществено проектите на островитяните.
 Снимка 587108
Източник:

След паузата Реал подвигна оборотите, а над всички беше бразилското дуо Винисиус и Родриго, като и двамата се разписаха по един път, с цел да подсигурят трите точки за " кралете ". В даденото от съдията продължение времето стигна и за дебютен гол на Антонио Рюдигер. Германецът се пласира добре на далечна греда при центриране и от въздуха оформи крайното 4:1.

В идващия кръг на Реал (Мадрид) следва градско дерби с Атлетико. Майорка приема вкъщи новаците от Алмерия.
 Серхио Бускетс поема към MLS идващото лято
Серхио Бускетс поема към MLS идващото лято

Той няма да подписва нов контракт с Барселона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР