Шампиони под карантина. Това е съдбата днес на всички професионални

...
Шампиони под карантина. Това е съдбата днес на всички професионални
Коментари Харесай

Шампиони под карантина: На крилата на любовта

" Шампиони под карантина " . Това е ориста през днешния ден на всички професионални спортисти. Изолирани вкъщи, някои от тях под карантина, а други, просто спазващи напътствията за обществено разграничаване в битката с ковид, те не се предават. Напротив. Техните зали, игрища, басейни и писти пустеят, само че домовете им се трансформират във все по-колоритни подготвителни площадки.

Днес ще ви срещнем с гимнастичката от ансамбъла Ерика Зафирова и нейния обичан - състезателя по спортна гимнастика Дейвид Хъдълстоун.

Те са млади и влюбени. Със смели фантазии и общи цели. Една от тях, несъмнено - олимпийските игри в Токио.

Оборудвани с всичко належащо, с цел да не излизат от форма, Ерика и Дейвид се любуват както на времето дружно, по този начин и на взаимните тренировки.

Експериментират както с упражненията, по този начин и с кулинарните си умения - нещо, за което са нямали време преди карантината.

" Повечето пъти си поръчваме, изключително вечерта, тъй като свършваме късно, обаче в останалото време обичаме да си готвим, тъй като това е икономисване на пари, нашарване на нещо, което ние не сме привикнали да вършим и също по този начин е и потребно и прелестно. ", споделят надарените ни спортисти.

Във форма ги държи и обичаният член на фамилията – кучето Кенди: " Подарък ми е от него, с една розова панделка, беше тъкмо като бонбонче и оттова ми пристигна името Кенди. ", разкрива Ерика.

Ерика, Дейвид и Кенди остават дружно у дома. Но щастливи. Защото са избрали да не се отхвърлят, а да продължат да сияят и да популяризират наслада.

Целия диалог със симпатичната двойка гледайте във видеото:

bTV приканва: останете си у дома!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР