Шампионът Ювентус завърши 1:1 у дома с претендента за участие

...
Шампионът Ювентус завърши 1:1 у дома с претендента за участие
Коментари Харесай

Борбата за Шампионска лига в Италия се заплете

Шампионът Ювентус приключи 1:1 вкъщи с кандидата за присъединяване в Шампионската лига Аталанта в мач от предпоследния 37-и кръг в италианската Серия „ А “. Точката въпреки всичко оказа помощ на бергамаските да се изкачат на трето място с 66 точки. Те поведоха с гол на Йосип Иличич (33), само че Марио Маджукич (80) донесе точката за „ бианконерите “, които са на върха с 90 точки. Последно довиждане с тифозите си в Торино взеха треньорът Масимилиано Алегри и ветеранът Андреа Бардзали, които се разделят с клуба през лятото.

В същото време Интер претърпя призрачен сън и загуби с 1:4 при визитата си на Наполи, отстъпвайки на четвърта позиция също с 66 точки, само че по-лоша голова разлика. Пьотр Зиелински (16) вкара страховит гол, а другите три за домакините бяха дело на Дрис Мертенс (61) и Фабиан Руис (71, 78). Мауро Икарди (81-дузпа) вкара почетното попадение за „ нерадзурите “. Наполи е втори със 79 точки.

Така преди последния кръг Аталанта и Интер имат точка задатък пред петия Милан и борбата за местата за Шампионската лига ще бъде яростна. Бергамаските приключват сезона с домакинство против Сасуоло, „ нерадзурите “ са домакините на борещия се за оцеляване Емполи, а Милан гостува на СПАЛ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР