Шампионът в полу-тежката и тежката категории на UFC – Дейниъл

...
Шампионът в полу-тежката и тежката категории на UFC – Дейниъл
Коментари Харесай

Кормие иска трети мач с Джон Джоунс

Шампионът в полу-тежката и тежката категории на UFC – Дейниъл Кормие ще се бие против Дерик Люис, с цел да отбрани шампионския пояс в тежката дивизия. Битката им ще се организира на 3 ноември и ще бъде главния конфликт за UFC 230.

Капитанът на АКА провокира WWE звездата Брок Леснар като дълго време смятахме, че тъкмо това ще бъде идната битка, очакваща DC. Старият му „ враг” Джоунс, обаче, ще може легално да взема присъединяване в ММА боеве след единствено още две седмици. Сега наподобява, че Кормие избира да се бие против Джон Джоунс в сравнение с Леснар.

Според Дейниъл той има още два мача преди да се откаже от дейна кариера. Давайки изявление пред ESP, той загатна, че обмисля реванш с Джоунс.

„ Ако броим мача с Люис, ми остават още два багра. Може би това,че няма да мина през дълъг, уморителен лагер за този пердах, ще бъде от изгода. Засега мисля, че ми остава този и още един мач. Опонентът, който има най-голямо значение за мен ще бъде Джон Джоунс тъй като той ме победи два пъти. Боят против Леснар има по-голяма логичност от финансова гледна точка”, приключи първенеца.

Кой мач предпочитате да видите Вие, почитатели? Джоунс – Кормие 3 или Кормие – Леснар?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР