Шампионът с Локомотив Пловдив Любомир Шейтанов е новият треньор на

...
Шампионът с Локомотив Пловдив Любомир Шейтанов е новият треньор на
Коментари Харесай

Шампион с Локо стана авиатор

Шампионът с Локомотив Пловдив Любомир Шейтанов е новият треньор на вратарите в водача на Б група ЦСКА 1948. На същия пост той бе в продължение на пет години и на Лаута, а през паметната 2004 година се окичи със златните медали като помощник на Едуард Ераносян.
Безспорният интелектуалец №1 във футбола ни за последно бе в Лудогорец.



Покани ме моят добър другар Петко Петков и не можех да откажа. Привлякоха ме и високите цели на ЦСКА. Разбира се, че имам вяра – те ще бъдат изпълнени “, показа Шейтанов пред клубната телевизия, „ Познавам чудесно качествата на Емо Михайлов, с Дани Наумов съм работил в Лудогорец. Чух положителни думи и за младото момче Владимиров “.

Любомир Шейтанов има богата визитка – младеж на Черноморец, като пази във финала за Купата против армейците през 1989 година (3:0 за Стоичков и компания на стадион „ Слави Алексиев “ в Плевен). Играе още за Добруджа, Нефтохимик и Несебър, има 3 мача за националите.
Той е прочут още и като познавач на поезията и е бил персонален другар с огромната бургаска поетеса Петя Дубарова.

Като треньор работи за Локомотив Пловдив, Лудогорец, Левски, Литекс, Омония Никозия, Нефтохимик, Черноморец и в националния тим при няколко селекционера – Лотар Матеус, Любо Пенев, Димитър Пенев, Димитър Димитров. Любопитното е, че подвига 6 пъти шампионската купа с 4 разнообразни клуба.

Идолът му за вратар е немецът Тони Шумахер. Сега счита за най-хубави на своя пост бразилците Алисон и Едерсон.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР