Шампионът от Уимбълдън Новак Джокович изрази надежда, че ще може

...
Шампионът от Уимбълдън Новак Джокович изрази надежда, че ще може
Коментари Харесай

Джокович: Няма да е краят на света, ако не ме пуснат да участвам на US Open

Шампионът от Уимбълдън Новак Джокович изрази вяра, че ще може да играе на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис по-късно през лятото, както и на Откритото състезание на Австралия при започване на идната година.

Той направи това при откриването на тенис комплекс в босненския археологически парк Високо, където бе специфичен посетител.

" Аз съм професионален тенисист и желая да играя на всички места, където мога. Политиката не ме интересува. Имам моето мнение, само че това, което желая, е всеки да е свободен да избира най-хубавото за него. Или най-малко държа да почитам мнението ми. Ако ми разрешат, ще отида в Ню Йорк. Ако не, това няма да е краят на света ", сподели сърбинът, който в неделя завоюва 21-ата си купа от " Големия шлем ".

Сърбинът си спомни за неприятностите, които го сполетяха при започване на годината, когато дойде в Мелбърн за присъединяване на Australian Open, само че по-късно бе депортиран, поради проблеми с имунизационния му статут.

" Сагата в Австралия не бе приятна за преживяване. Много хора към момента имат вяра, че аз съм опитал да вляза със мощ в страната, без позволение, само че това не е правилно и го потвърдих в съда. Никога няма да отида в страна, където не ме желаят и където не ми разрешават. И в действителност се надявам, че мога да се върна там през януари. Обичам Австралия и желая да се върна. Точно там са най-хубавите ми достижения на " Големия шлем " ", напомни Джокович.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР