Шампионът на WBC Тайсън Фюри заслужава да получи умопомрачаваща и

...
Шампионът на WBC Тайсън Фюри заслужава да получи умопомрачаваща и
Коментари Харесай

Франк Уорън: Тайсън Фюри договор на стойност 1 трилион долара

Шампионът на WBC Тайсън Фюри заслужава да получи умопомрачаваща и нечувана в света, освен на спорта, сума за представянето си на кръга.

Според промоутъра му Франк Уорън, „ Циганския крал “ умерено може да подпише контракт на стойност 1 трилион $ , откакто актуалният му договор с „ Топ Ранк “ изтече.

„ Това, което Тайсън Фюри е направил освен за бокса, само че и за спорта на Англия като цяло, е нищо по-малко от нечувано. Утре може да му предложат контракт за 1 трилион $ и той ще си е заслужил всеки цент от него. Имам щастието да промотирам Тайсън откогато се завърна и фокусът му не е само върху личното му възобновяване. Той желае да оказва помощ на другите, да бъде образец. Да виждам по какъв начин унищожава Дионтей Уайлдър за международната купа се подрежда до най-великите достижения на английските спортисти. Нямам самообладание да съм до него в идната глава от приключението му. Най-големият темперамент в бокса заслужава най-големият контракт. Толкова е просто “, сподели Франк Уорън пред „ Дейли Мейл “.

Малко по-рано в диалога, самият Тайсън изрази подготвеност да договаря за нов контракт с именития Боб Аръм и ръководената от него компания „ Топ Ранк “.

„ Вървя към края на договорката си с „ Топ Ранк “. Имам още два мача с тези момчета, желая да го възобновя. Не желая след тези два дуела просто да си потегли. Сега съм на 31. Както споделя Били Кийн: „ По-добре докарайте боклукчийския камион и го паркирайте в банковата сметка на Тайсън Фюри. Защото това ще му е нужно “. Искам да получа тази тлъста договорка. Искам да счупя всички върхове “, сподели Фюри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР