Шампионът на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър (САЩ) е поредният,

...
Шампионът на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър (САЩ) е поредният,
Коментари Харесай

Кобрата явно не е апетитна хапка! Още един на път да го прецака за мач с Джошуа

Шампионът на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър (САЩ) е следващият, който е на път да изпревари Кубрат Пулев за мач с Антъни Джошуа. Американецът прикани промоутъра на своя сътрудник – Еди Хърн, да провежда съединителен мач.

„ Еди, знам, че не сте очаквали отказването на Кличко, само че няма за какво да си скубете косите и да си ядете ноктите. Все още може да поработим над датата 11 ноември. Първо, ти ме попита дали желая да се удрям с Белю, само че разбра, че съм малко немалък за него.

След това ми предложи авариен вид в лицето на Дилиън Уайт. Сега имаш опция да организираш пердах, който може да стане един от най-големите в историята на нашата категория. Не ми приказва за публични кандидати. Мисля, че съответните федерации с наслада ще анулират дуела поради съединителен мач. Този дуел е неминуем. Затова, девойки, обадете ми се. Чакам ви “, написа Уайлдър, призовавайки Джошуа за съединителен мач.

Както е известно, Кубрат Пулев би трябвало да е формален кандидат във версия Международната боксова федерация и да е идващият съперник на Антъни Джошуа. Междувременно обаче от Световната боксова асоциация заповяда на Джошуа да стартира договаряния с Луис Ортис, с цел да направи отбрана на купата си в тази версия, в противоположен случай ще загуби пояса служебно. А в този момент идва и предизвикването от страна на Дионтей Уайлдър. Така че по кое време и дали изобщо ще има мач сред Кубрат Пулев и Джошуа към момента не е изцяло ясно...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР