Шампионът на Русия Спартак Москва, в който играе капитанът на

...
Шампионът на Русия Спартак Москва, в който играе капитанът на
Коментари Харесай

Жесток скандал разтърси отбора на Попето в Русия


Шампионът на Русия Спартак Москва, в който играе капитанът на националния тим Ивелин Попов, е разтресен от необикновен скандал.

След следващия кръг в Премиер лигата, треньорът Масимо Карера е обвинил играчите обществено, че са играли симулативно. Спартак водеше с 2:0 като посетител и с човек повече на терена позволи равнене до 2:2 против Тосно.

" Искате да си потегли ли? Това ли се пробвате да извършите? ", полудял италианецът и разрушил предмет в съблекалнята.

Не е ясно от кое място и за какво идва протестът на играчите по отношение на Карера, който изведе Спартак до първа купа от 16 години насам през предишния сезон. В първите 10 кръга от новото състезание Попов и компания завоюваха единствено три срещи и вървят десети във краткотрайното класиране.

Иначе дуелът с Тосно се развиваше чудесно за първенците, които още в 28-ата минута получиха числено преимущество на терена, защото Виталий Шахов от домакините бе отхвърлен от игра с пряк червен картон. Седем минути по-късно Георгий Джикия изведе Спартак напред в резултата, а в 63-ата Марио Пашалич бе прецизен за 0:2 и всичко изглеждаше ясно.

Последните няколко минути обаче се трансфораха в призрачен сън за гостите. Първо, в 86-ата минута Евгений Марков осъществя попадение за Тосно, а в последните секунди Антон Заболотний попари Попето и компания с изравнителен гол за 2:2.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР