Шампионът на Италия Ювентус ще трябва да отдели над 300

...
Шампионът на Италия Ювентус ще трябва да отдели над 300
Коментари Харесай

Ювентус дава 300 милиона евро за Кристиано Роналдо

Шампионът на Италия Ювентус ще би трябвало да отдели над 300 милиона евро, в случай че желае да притегли да притегли Кристиано Роналдо от Реал Мадрид, твърди " Тутоспорт ".

Според изданието от управата на торинския гранд към момента не са почнали договаряния с сътрудниците си от " Сантиаго Бернабеу ", само че контактуват с сътрудника на 33-годишния португалец Жорже Мендеш. " Бианконерите " би трябвало да заплатят трансферна сума в порядъка от 120 до 150 милиона евро, както и да предложат чиста заплата на Роналдо от 30 милиона евро на сезон за тригодишен контракт.

" Тутоспорт " пресмята, че дружно с всички комисионни и налози сумата по договорката може да надвиши 300 милиона евро. Португалецът загатна, че може да напусне Реал Мадрид след извоюваната в края на май трета поредна Шампионска лига поради спор с президента на испанския гранд Флорентино Перес.

CR7 записа 44 гола и 8 асистенции в 44 мача през предишния сезон на клубно равнище. Той добави 4 попадения на финалите на Мондиал 2018 в Русия, само че Португалия отпадна на осминафиналите след проваляне с 1:2 от Уругвай. " Кристиано е на една крачка от Юве ", прибавя " Тутоспорт ". Мондиал 2018 1/8 кръг, събота 30 юни  Уругвай 2:1краен резулат  Португалия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР