Шампионът на Испания Реал (Мадрид) завърши 0:0 срещу носителя на

...
Шампионът на Испания Реал (Мадрид) завърши 0:0 срещу носителя на
Коментари Харесай

Шампионът Реал завърши сезона в Испания с нулево реми срещу Бетис

Шампионът на Испания Реал (Мадрид) приключи 0:0 против носителя на Купата на Краля Бетис на своя " Сантиаго Бернабеу " в мач от последния 38-ми кръг на Ла Лига за сезон 2021/22.

Преди началото на срещата и двата тима направиха шпалир на противника в символ на почитание за спечелването на двата най-големи трофея в Испания.

Във входа на дуела предстоящо футболистите на " Белия балет " бяха по-активни в търсенето на успеха пред своята аудитория, само че в най-важните моменти мерникът им изневери, а и стражът на гостите Руи Силва се регистрира с няколко намеси.

В 70-та минута в игра за домакините пък се появи и техният капитан Марсело, за който това беше финален дуел на " Сантиаго Бернабеу " с екипа на Реал, откакто бразилецът ще напусне клуба след края на сезона. Същото важи и за неговия съотборник Иско, който също влезе в игра двадесет минути преди края.

От другата страна пък на терена се появи живата легенда на Бетис Хоакин, с цел да изиграе своя мач №600 в Ла Лига. Освен с екипа на " зелено-белите " испанският полузащитник има записани мачове в шампионата още с тимовете на Валенсия и Малага.

В края на постоянното краткотрайно точно 40-годишният футболист можеше да донесе триумфа на гостите, само че пропусна да се разпише от преференциална позиция. Равенството обаче беше изцяло задоволително за отбора на Мануел Пелегрини, с цел да му подсигурява петото място в крайното класиране на Ла Лига.

За тима на Реал (Мадрид) пък остава още един дуел за сезон 2021/22 и това, несъмнено, е финалът в Шампионската лига против Ливърпул идната събота (28 май) на " Стад дьо Франс " в Париж.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР