Шампионът на Испания Атлетико Мадрид постигна най-невероятния си обрат през

...
Шампионът на Испания Атлетико Мадрид постигна най-невероятния си обрат през
Коментари Харесай

Атлетико възкръсна с два гола в добавеното време за небивал пълен обрат срещу Валенсия

Шампионът на Испания Атлетико Мадрид реализира най-невероятния си поврат през сезона, наваксвайки два гола пасив в дербито с Валенсия от 22 кръг в Примера Дивизион.

Муса и Дуро вкараха през първата част за „ прилепите “ и доникъде на второто полувреме изглеждаше по този начин, че нищо не може да спре Хосе Бордалас и момчетата му, с цел да си тръгнат от „ Уанда Метрополитано “.

Дори попадението на Куня в 64' не вещаеше особени проблеми за гостите, тъй като те бяха по-добрият тим на терена през съвсем цялото време.

Вълната от нарушавания обаче направи по този начин, че срещата да бъде повече по усета на играчите на Диего Симеоне, а в следствие съдията даде внушителни 7 минути продължение.

В първата от тях Анхел Кореа изравни резултата, а две по-късно Марио Ермосо се трансформира в героя на вечерта, озовавайки се на върха на офанзивата при подаването на Куня в наказателното поле.

Целият стадион избухна във възхитен зов дружно с футболистите в алено, бяло и синьо на терена, тъй като драмата стана цялостна.

Последваха още конфликтни обстановки и даже един от треньорите на Атлетико Мадрид бе изпъден от скамейката, а това накара Диас де Мера да остави играта да продължи чак до 101 минути.

Точките обаче останаха в испанската столица и въпреки възможностите за отбрана на купата да са чисто математически на този стадий от сезона, сходни срещи безспорно вдъхват нов живот в редиците на „ дюшекчиите “.

Валенсия пък ще се прибере с наведена глава, тъй като този резултат значи, че отборът влезе в серия от 4 следващи мача без триумф и публично към този момент головата разлика е негативна (35:36).

ALWAYS BELIEVE.
— Atlético de Madrid (@atletienglish)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР