Шампионът на Германия Байерн Мюнхен се завръща в действие днес!

...
Шампионът на Германия Байерн Мюнхен се завръща в действие днес!
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Шампионът се завръща! Унион Берлин - Байерн, съставите

Шампионът на Германия Байерн Мюнхен се завръща в деяние през днешния ден! „ Баварците “ ще имат за задача да гостуват на коравия Унион Берлин в първия си мач след насилствената пауза поради пандемията от ковид. Срещата е с начален час 19:00 и ще се организира без последователи по трибуните.

Отборът на Унион не записа победа в последните си два мача преди спирането, а и отпадна от шампионата за Купата на Германия. Към момента те заемат 12-то място с актив от 30 точки,, на седем от рисковата зона.

„ Баварците “ пък бяха в съвършена форма след зимната пауза и си върнаха първото място. Тимът също по този начин продължава и за Купата, както и в Шампионската лига. Тимът се възползва уместно от спирането и съумя да възобнови договорите на Томас Мюлер и Алфонсо Дейвис. Това се чака да се случи и капитана Мануел Нойер и Тиаго Алкантара. „ Баварците “ назначиха и за непрекъснато наставника Ханс Флик и привлякоха в екипа му Мирослав Клозе. Шампионите имат преднина от 1 точка пред Борусия преди тази среща.

ℹ #FCUFCB könnt ihr live und kostenlos bei uns im Webradio verfolgen!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР