Шампионът на България за 1986 година Берое посреща Дунав днес,

...
Шампионът на България за 1986 година Берое посреща Дунав днес,
Коментари Харесай

Треньорът на Дунав: Славия победи навън, сега е наш ред

Шампионът на България за 1986 година Берое посреща Дунав през днешния ден, от 18:00 часа, в опит да се утвърди още по-категорично в Топ 6. Заралии излъгаха Етър вкъщи в предишния кръг (1:0) и въпреки да не впечатлиха с игра, Камбуров сподели класата си с следващ гол, негов 217-и в елита.

Днес по състава ще има минимални промени. Ерол Алкан се завръща след наказване и ще застане в центъра на отбраната до Баранов, а Иван Бандаловски ще мине вдясно вместо Милен Желев. В групата отново не попадна Владимир Гаджев, който още не е подготвен за игра.

Дунав пък не може да разчита на трима бранители - Исаевски и Мунин са контузени, а преотстъпеният от Берое Емин Ахмед няма право да играе. Обстановката под Аязмото е чудесно позната на Георги Динков и Фърчулеску, които до наскоро бяха част от заралии. Вчера русенци упражняваха въз основата на Берое.

" Идваме да вземем нашето - разяснява треньорът на Дунав Людмил Киров пред " Тема Спорт ". - За всеки тим е мъчно да завоюва две следващи семейства. Напрежението ще е върху Берое. Виждам израстване в нашия тим и не се колебая, че ще го затвърдим. Да, играем мъчно като посетители, само че и Славия също имаха проблеми на открито, а не щеш ли след седем мача без победа завоюваха във Враца. Сега е наш ред за триумф като посетители. Разполагам с 20 доста равностойни играчи и имам съществени усложнения при избора на 11. Запознати сме със мощните и слабите страни на Берое и би трябвало по най-хубавия метод да се възползваме от уязвимите им места ", добави Киров. Първа лига 23 кръг, неделя 24 февруари  Берое 18:00предстои  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР