Шампионът на България на рали Мирослав Ангелов дублира титлата си

...
Шампионът на България на рали Мирослав Ангелов дублира титлата си
Коментари Харесай

Нова шампионска титла за Мирослав Ангелов

Шампионът на България на рали Мирослав Ангелов дублира купата си като бе най-бърз от родните екипажи на рали „ Сърбия “. Заедно с навигатора си Георги Гаджев тандемът на „ Мегапорт Рейсинг “ (Skoda Fabia R5) съумяха да наваксат изоставането си от първия ден от спукана гума и наказване от 1,30 мин поради закъснение във времето и приключиха трети – зад Душан Боркович и Янош Пушкади, и двамата с Skoda Fabia R5.

Рали „ Сърбия “ се обрисува като последното рали в родния шампионат, а даже да бъде извършено новото съревнование в Бургас, Ангелов и Гаджев не могат да бъдат изместени в класирането за шампионата. Също по този начин двамата водят и в Европейския трофей в зона Балкани, откакто главния му съперник Дан Гъртофан пропусна рали „ Сърбия “. Екипът „ Мегапорт Рейсинг “ пък взе отборната купа в сръбското съревнование.

„ Отново имахме спукана гума в Сърбия. Все отново успяхме да стигнем до третото място след огромното закъснение. Разбрах, че и Боркович е минал по същия метод на мястото, където спукахме гумата. Не сме правили неточност. Всичко бе въпрос на шанс. След това получихме наказване поради закъснение на контролата. В днешния ден на втория стадий имаше доста секта и там внимавахме, след това разбрахме, че са желали да анулират стадия, само че това не се случи “, разяснява Мирослав Ангелов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР