Шампионът на България Марица (Пловдив) се бори срещу третият най-добър

...
Шампионът на България Марица (Пловдив) се бори срещу третият най-добър
Коментари Харесай

Марица се бори докрай срещу един от най-добрите отбори пред погледа на Стоичков и 2500 зрители

Шампионът на България Марица (Пловдив) се бори против третият най-хубав тим в света на женския волейбол – Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул). Пловдивчанки изгубиха с  гейма. Маричанки имаха поддръжката на най-голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков, който е голям почитател на шампионките. Двубоят се игра в страхотна атмосфера пред 2500 фенове в зала " Колодрума ".
Прочетете още
Двубоят стартира точка за точка и рядко имаше огромна разлика. Първата по-голяма разлика пристигна при 15:12, стигна се до 22:18, а геймът беше взет от туркините с 25:20.

Вторият гейм турският гранд поведе с 11:4, а геймът беше взет с 25:11.

Третият гейм стартира равностойно стигна се до 14:10 за Марица, шампионките съумяха да създадат серия от четири следващи точки и се стигда до 20:15. Двубоят приключи при 25:19 за турския гранд.

Най-резултатна за Марица стана Ива Дудова с 11 точки, 6 добави Мария Кривошийска, а с по 4 се отличиха Виктория Коева и Добрина Христоскова.

За третите в света Саманта Фабрис стана най-резултатна с 12 точки и беше и определена за състезател на мача.

Следващият мач на Марица е на 11 януари 2023г. още веднъж в Колодрума, от 18:00ч. Шампионките приема румънския КСМ Търговище (Търговище) в третия си мач от групите на Шампионската лига.

Утре е вторият мач в групата сред тимовете на КСМ Търговище (Търговище) и Група Азоти Хемик Полице (Полша).
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР