Шампионът на България Лудогорец гостува във Варна на местния Спартак

...
Шампионът на България Лудогорец гостува във Варна на местния Спартак
Коментари Харесай

Във Варна: Шампионът Лудогорец срещу последния Спартак

Шампионът на България Лудогорец гостува във Варна на локалния Спартак в първия си турнирен мач през 2023 година.

Домакините са последни във краткотрайното класиране, а новият им ментор е повече от добре познато име по родните терени – Димитър Димитров-Херо.

Отборът направи огромна зимна селекция, която може даже да продължи след рестарта на шампионата. Варненци завоюваха едвам 8 точки наесен, като пет от тях пристигнаха след равенства.

„ Зелените “ стартират втория дял от шампионата от втора позиция, което несъмнено не им се случва постоянно. Отборът на Анте Шимунджа въпреки всичко е единствено на точка от водача ЦСКА.

„ Орлите “ сигурно са се надявали на по-добра зима. Каули и Сисиньо напуснаха разградския отбор в посока Баия. Оттам пък пристигна четвъртото и последно към този момент ново попълнение – крилото Раи Насименто, приближаващ да замести Рик Джонатан.

Другите трима нови са бранители – Пипа, Диниш Алмейда и Франко Русо.

Именно от португалеца пристигна едната неприятна новина за Лудогорец. Бившият състезател на Локомотив Пловдив, както и Джонатан, скъсаха коленни връзки и на процедура са навън до края на шампионата.

Какво ще се случи през днешния ден, следва да разберем от срещата, която започва в 15:00 часа и е директно в ефира на Диема спорт, а Novsport.com ще наблюдава онлайн.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР