Шампионът Лудогорец постигна нова трудна победа в Първа лига. В

...
Шампионът Лудогорец постигна нова трудна победа в Първа лига. В
Коментари Харесай

"Лудогорец" с измъчен успех в Стара Загора, Марселиньо е големият герой

Шампионът " Лудогорец " реализира нова сложна победа в Първа лига. В дуел от 24-ия кръг " орлите " победиха минимално с 1:0 като посетители против " Берое ".

В първите 25 минути на дуела головите рискове пред двете порти липсваха, а играта се водеше тредимно в центъра на терена. В 28-ата минута Сисиньо опита да изведе Клаудиу Кешерю на голова позиция в наказателното поле на домакините, само че нападателят на " Лудогорец " извърши нарушаване против Камен Хаджиев.

Четири минути по-късно Ренан мазета в корнер подло центриране на Мартин Райнов. В 37-ата минута марселиньо стреля над вратата на старозагрския тим.

След почивката играта още веднъж се води в средата на терена. В 51-ата минута Вандерсон не съумя да затрудни вратаря Душан Перниш с шута си от дребен ъгъл.

В 62-ата минута рисков шут на Карлос Охене излезе в навън. Десет минути преди края на постоянното време Мартин Райнов стреля мощно, само че над вратата, защитавана от Ренан. В ответната офанзива гостите стигнаха до попадение. Марселиньо беше оставен непокрит в наказателното поле и с глава се разписа след асистенция на Игор Пластун.

Пет минути по-късно удар на резервата Върджил Мисиджан се отби в напречната греда на вратата на " зелените ".

След този триумф " Лудогорец " има 60 точки преди всичко в класирането, 6 пред преследвача ЦСКА, до момента в който " Берое " остана на четвъртата позиция с 41 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР