Шампионът Ливърпул направи поредната издънка във Висшата лига на Англия.

...
Шампионът Ливърпул направи поредната издънка във Висшата лига на Англия.
Коментари Харесай

Ливърпул счупи тъпомера на Острова!

Шампионът Ливърпул направи следващата издънка във Висшата лига на Англия. Както и предишния кръг с Лийдс, алените изпуснаха като цялостни дилетанти успеха и против Нюкясъл. с преднина в резултата, в неповторими пропуски, с трептене вм края и с допускане на равнене.

Днес на " Анфийлд " обаче циркът беше още по-голям. Ливърпул отново поведе още първоначално посредством Салах. Покледваха най-малко 5-6 пропусната безусловно чисти положения от страна на домакините. Безобразна игра на Садио Мане, та даже и на голмайстора Салах, за следващ път изпуснал доста голове.

За да пристигна добавеното време, в което Нюкясъл вкара два гола. Единият  бе анулиран вярно за игра с ръка, но като абсолютни аматьори, играчите на Клоп позволиха гостите да изравнят в последните секунди на добавеното време!  

На Клоп очилата му се изпотиха да гледа парадокса на играчите си и да не има вяра на това, което се случва. С това ново равменство, Ливърпул пропусна още един късмет да се добере най-малко до четвъртата позиция в класирането. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР