Шампанското е питието на шампионите - традиция, която съществува от

...
Шампанското е питието на шампионите - традиция, която съществува от
Коментари Харесай

Да излееш бутилка шампанско върху часовника си: Как се появи модата на разхищението в клубовете

Шампанското е питието на първенците - традиция, която съществува от съвсем 60 години.

През 1967 година на финала на автомобилното съревнование " 24 часа Льо Ман " водачът Дан Гърни получава като подарък магнум-бутилка Moët на подиума и в еуфорията си взема решение да я " показа " с всички в близост, като разпръсква шампанското върху фоторепортерите, екипа си и останалите състезатели.

Оттогава този импровизиран жест се трансформира в знак на успеха - само че през днешния ден е присвоен от клубната просвета, която го е видоизменила в странна процедура на извънредно разхищаване и кичозна проява на благосъстояние.

Особено известни в TikTok се оказаха клипове от испанския клуб Opium Barcelonа, на които се вижда по какъв начин мениджърът на заведението разлива литър след литър Dom Perignon или Moët освен върху гостите на заведението, само че и върху часовника си.

" 6000 евро за шампанско. Да го пием ли? " написа в едно от видеата, на което бутилка с флуоресцентен етикет се разлива върху пода, с цел да окъпе часовника на мъжа.

В различен клип три бутилки Moet и една бутилка Johnnie Walker със наследник етикет си " отиват " върху китките на искащите.
Blue Label
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР