Шаманите Навахо предупреждават за идващия АпокалипсисЕдна от най-древните цивилизации в

...
Шаманите Навахо предупреждават за идващия АпокалипсисЕдна от най-древните цивилизации в
Коментари Харесай

Шаманите Навахо предупреждават за идващия Апокалипсис

Шаманите Навахо предизвестяват за идващия АпокалипсисЕдна от най-древните цивилизации в Северна Америка са индианците Навахо или Хопи. Самите те към момента имат вяра, че ритуалите, които са получили от предците им е тяхната задача на Надежда, чиято цел е да резервира човечеството на Земята.Шаманите Навахо имат антични ръкописи, които съгласно легендата са получени от някогашната раса на белите хора, които са починали тъкмо както човечеството скоро може да изчезне.Тези антични източници настояват, че към този момент живеем на „ четвъртата земя ”, а трите предходни са се разрушили, защото тези цивилизации са посветили живота си на удоволствия и битка за власт. За страдание, човечеството не се разграничава от тях и сега, което пагубно сближава четвъртия Апокалипсис на Земята.Шаманите Хопи вършат всичко допустимо, с цел да предотвратят този неминуем край, само че към този момент без триумф.
Апокалипсисът, споделят те, се приближи след експлоадирането на войната с Ирак.
Лидерите на Навахо приказваха на специфична конференция, където за първи път демонстрираха античните ръкописи и обясниха защо предизвестяват човечеството. Но … това не спря великите държавни управления и стартира третата международна война, която продължава и до през днешния ден на Земята, довеждайки човечеството до незнаен край.


 speaker damon advocates for traditional values t715 - Шаманите Навахо предизвестяват за идващия Апокалипсис
Въпреки това, съгласно същите текстове, човешката раса има късмет да оцелее, тъй като броят на праведните хора на планетата нараства. Една нуклеарна война може да унищожи множеството хора, само че това няма да бъде краят, полубог ще пристигна да води останалите праведни и те в последна сметка ще открият заслужено и щастливо общество на Земята.

 pic 07 05 2019 0643162 - Шаманите Навахо предизвестяват за идващия Апокалипсис
Шаманите Навахо предизвестяват че, всичко може да свърши доста по-тъжно, тъй че тяхната задачата Надежда е ориентирана освен към попречване на Апокалипсиса, само че и в непрекъснатостта на цивилизациите и опазване на техните знанияИ в случай че човечеството е обречено да потъне в давност, тогава знанията, добити и насъбрани от хората, не би трябвало да бъдат изгубени за идната пета раса от земляни.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР