Шаловете са една от причините, заради които си заслужава да

...
Шаловете са една от причините, заради които си заслужава да
Коментари Харесай

Не се предавайте на зимата – идеи за шалове, с които да се стоплите

Шаловете са една от аргументите, поради които си заслужава да обичаме зимата. Те са прелестен метод да изглеждате по-добре, само че и да държите вирусите надалеч от себе си. Сред огромното обилие от модели шалове е в действителност огромно предизвикателство да изберете оня, който да обявите за " идеалния зимен шал ", по тази причина на драго сърце ви даваме няколко насоки.

Шалове за отегчителен мъгляв ден

Не всички дни от зимата са красиви и снежни. За страдание, има и поредност мрачни и мъгливи дни, в които като че ли всички цветове на света са спрели да съществуват.

За да подобрите личното си въодушевление и това на всички, които срещнете по улиците, изберете най-цветния шал за най-мрачните дни.

Нека да е нещо жълто, розово, оранжево, коралово - да е цветно, радостно и атрактивно. Безкрайните шалове, т.е тези, които съставляват едно огромно О и елементарно се завиват няколко пъти към шията, са идеално решение и за повече цвят, и за повече топлота.

Мушнете носа си в цветния шал, с цел да не вдишвате мъглата и оставете свежия му цвят да усъвършенства настроението ви на инат на сивотата в близост.

Шалове за прекрасен снежен ден

Когато снежинките се сипят от небето, детето в нас мощно крещи " желая да си играя в снега, желая да си играя в снега "! Разумният възрастен във вас обаче евентуално ще отклони поканата, тъй като е студено, влажно и бррр, много неприятно в действителност.

Не губете насладата от снега, а се " опаковайте " добре с прекрасен плетен вълнен шал, в който да потънете чак до върха на носа. Сложете и шапка в унисон и излезте да се порадвате същински на снега. Дори да не карате шейна, една разходка в близкия заснежен парк ще ви донесе доста чисти и приятни страсти.

 Снимка: Obuvki.bg

Шалове за лукс

Студеното време не дава доста благоприятни условия за многообразие на облеклото, с което вървим на работа или на среща. Дънки, риза, пуловер и като че ли нищо не може да разсее скуката.

Напротив, може! И това е тънкото ефирно шалче, наречено фишу от разбиращите от мода французи.

Дали ще е от същинска коприна или с деликатните букви на известна фешън марка - ще изберете вие. Ще се изумите какъв брой по-различно може да наподобява човек, в случай че просто завърже повърхностно едно шалче на врата си, даже да носи едноцветна тениска и лека жилетка.

Как да вържете шала си по разнообразни способи

След като към този момент сте избрали шаловете за тази зима, отделете десетина минути, с цел да усвоите най-малко няколко метода за връзване на шал.

Ако шалът е дълъг и стеснен, може да го преметнете единствено един път през врата и да оставите страните да висят свободно. Можете да обвиете врата си с цялата дължина на шала или пък да извършите клуп като сгънете шала на две и промушите свободните краища.

Дебелите шалове можете да намятате върху горната си дреха, а тънките копринени шалчета са най-красиви, когато са вързани встрани.

Не забравяйте аксесоарите

И до момента в който сме още в тематиката с шаловете и зимата, дано напомним, че те са съвършен подарък за идващите празници. Можете да ги извършите в празничен комплект с портмоне и колан да вземем за пример и по този начин да поднесете освен моден, само че потребен подарък, който ще се употребява.

Разгледайте разнородни оферти за шалове и.

*Спонсорирана статия
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР