Шалът е ефектен моден аксесоар, който може да носите по

...
Шалът е ефектен моден аксесоар, който може да носите по
Коментари Харесай

5 интересни начина да носите шал тази пролет

Шалът е гръмък фешън аксесоар, който може да носите по доста способи и всякога да изглеждате разнообразни. Не забравяйте за шала без значение дали ви следва публична среща или разходка в парка. Предлагаме ви 5 забавни метода по какъв начин да носите шал тази пролет.

Шал вид бандана
Малък квадратен шал е отлично решение за пролетната ви визия. Сгънете го диагонално и го вържете на врата си вид бандана. Така ще изглеждате съвременни и леко небрежни. Хубавото на този тип аксесоар е, че може да внесете малко цвят във визията си и да го превърнете даже в акцент, поради който ще се обръщат след вас по улицата.

 Добави изложение

Шал вид летец
Отново ви би трябвало дребен квадратен , който да сгънете диагонално, а по-късно още няколко пъти, до момента в който стане лента. Вържете го компактно по врата, сходно на стюардесите. Такъв модел шал е подобаващ повече за по-строга визия в комбиниране с риза, за разлика от шала вид бандана, който може да е отлично допълнение към тениска или потник.



 Добави изложение

Шал вид кърпа
Ако едно време дамите са омотавали шалове към главата си, с цел да се пазят от мраз и слънце, в този момент това е съвременен метод да носите шал. Изберете лек копринен шал, да вземем за пример, и го комбинирайте с очила и чанта в звук, с цел да бъде визията ви в действителност страхотна.

 Добави изложение

Шал вид диадема
Приберете косата си не с какво да е, а с. Да, шалът може да е страховит метод да оформите косата си и да добавите цвят в нея.

 Добави изложение

Шал вид шапка
А какво ще кажете за шал, вързан като шапка. Това е атрактивен и функционален метод да носите шал, тъй че по едно и също време да бъде аксесоар за коса и да ви пази от слънцето през топлите дни.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР